Gediplomeerd Kattentrimmer!

Vandaag was de dag waarop alle opgedane kennis, stages en trainingen samensmolten tot één cruciaal moment: mijn praktijkexamen kattentrimmen. De zenuwen gierde door mijn lichaam, maar ik kon rekenen op de hulp van een bijzondere kat - de charmante ragdoll genaamd Vesper. Een speciale dank aan mijn collega Mandy, die vriendelijk genoeg was om haar kattenkind voor deze gelegenheid te lenen.

Met alle benodigheden in Barneveld aangekomen, kon ik mijn tafel voorbereiden. Het praktijkexamen omvatte verschillende facetten, waaronder het reinigen van de kat met droogshampoo, het volledig uitkammen van de vacht, een sanitaire trim en het schoonmaken van oogjes en oortjes.

Wat me opviel, was dat zodra ik begon met trimmen, de druk van het examen vervaagde. Ik bevond me in mijn element, genietend van het zorgvuldig omgaan met Vesper alsof ze mijn eigen kat was.

Na afloop, toen de beoordelingen binnenkwamen, kon ik mijn geluk niet op. Het eindresultaat: een stralende 8! Het was officieel - ik ben niet langer alleen een kattentrimmer, maar een gediplomeerd kattentrimmer! Het voelt als een overwinning na een lange reis, en ik ben dankbaar voor het vertrouwen van mijn collega's, in het bijzonder Simone van Trimsalon Neko, de steun van vrienden en familie en natuurlijk voor de geweldige Vesper.

Dus, hier sta ik, met een officieel diploma in de hand en een glimlach op mijn gezicht. Het was een reis vol uitdagingen, leermomenten en onverwachte vriendschappen. Op naar een volle agenda! 🌟🐾

maandag 13 november 2023, 15:54 Natasja Hekman