Even voorstellen

Welkom bij Natasja's Kattensalon de trimsalon voor katten, waar liefde voor katten en zorg voor hun welzijn samenkomen. Ik ben gediplomeerd kattentrimster, gedragstherapeute voor katten en paraveterinair, deze combinatie zorgt er voor dat ik de beste zorg voor jouw kat kan dragen!

Hoe het begon

Ruim 12 jaar geleden, begon ik mijn carrière als paraveterinair en later ook gedragstherapeute voor katten in een dierenartspraktijk. Terwijl ik mijn weg baande door verschillende functies en uitdagingen, bleef er iets knagen. Graag wilde ik meer met katten werken.

Tijdens mijn werkzaamheden ontdekte ik een groeiend probleem - katten met vachtproblemen. Het bleek een uitdaging om snel een professionele trimmer te vinden, omdat ze allemaal overvolle agenda's hadden. Dat was het moment waarop ik besloot om zelf op onderzoek uit te gaan.

Met toewijding en passie dook ik in de wereld van het kattentrimmen. Ik ontdekte al snel dat dit mijn roeping was, maar er was een belangrijke vraag: "Hoe ga ik dit realiseren?" Dankzij het STAP-budget kreeg ik de kans om me in te schrijven voor een opleiding tot kattentrimmer aan het Aeres in Barneveld. Samen met mijn man maakten we een speciale kamer vrij, die we transformeerden tot een comfortabele trimsalon. In juni 2023 was het eindelijk zover - mijn eigen trimsalon was een feit!

Mijn Missie

Bij Natasja's Kattensalon staat één ding centraal: respect voor katten er worden geen dwangmiddelen gebruikt en de kat krijgt pauzes als ze die nodig heeft, ik plan de afspraken ruim in zodat ik de kat alle tijd kan geven die ze nodig heeft. Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat elke kat die mijn salon bezoekt, zich gerespecteerd voelt en de controle behoudt. Daarnaast streef ik ernaar om zoveel mogelijk van hun functionele vacht te behouden, dit kan er soms wel voor zorgen dat je kat een gek kapsel krijgt. Klitten kunnen pijnlijk zijn mijn doel is om katten zo snel mogelijk van dit ongemak te verlossen. Na elke kat wordt de salon goed gereinigd zodat ze niet geconfronteerd worden met luchtjes van andere katten, daarnaast draag ik na elke trimbehandeling een schoon jasje.

Wist je dat?

 • Ik gestart ben als grafisch vormgever maar ben omgeschoold naar paraveterinair.
 • Zelf heb ik drie katten: Floortje, Luna en Timmy.
 • Mijn kat Luna diabetes heeft, waar ik haar 2x per dag voor moet prikken.
 • Drie dagen ben ik werkzaam bij AniCura, hier ben ik ook diabetes consulente.
 • Ik heb ook een oppas service genaamd: Natasja's Kattenservice.
 • Ik ben geboren in Den Helder en opgegroeid in Breezand, vanaf mijn 11de ben ik naar Heemskerk verhuisd.
 • Ik woon samen met mijn man Bert in Heemskerk.
 • Mijn theorie examen trimmen heb ik met een 9,1 behaald.
 • Ik veel bij Bootcamp Aardenburg tevinden ben, waar ik bootcamp, kickboks, boks en kickbike.
 • Daarnaast doe ik ook mee aan trailruns en hardloopevenementen.
 • Ik zelf ook een periode les heb gegeven in Bodyattack.
 • Samen met mijn man ontdek ik graag de wereld en gaan we ook zeker twee keer per jaar op vakantie.

Dank je wel voor het bezoeken van mijn website. Ik kijk ernaar uit om jou en je geliefde kat binnenkort te verwelkomen in mijn trimsalon, waar we samen zullen werken aan het welzijn en de schoonheid van je kat.

Natasja