Tarieven

Tarieven vanaf januari 2024
Trimbehandeling 55,00
Toeslag vilt 10,00
Sanitaire trim 35,00
Kitten consult 30,00
Senioren behandeling 30,00
Nagels knippen los 10,00

Uitleg van de behandelingen:

Trimbehandeling kat*
Ik hanteer een vachtsparende werkwijze waarbij ik de vacht zorgvuldig uitkam en eventuele klitten verwijder, gebruikmakend van een kam of indien nodig een tondeuse. Daarnaast knip ik de nagels van de kat en maak ik indien mogelijk de oren en ogen schoon. Ook controleer ik of de kat medisch niets mankeert tot waar mijn kennis reikt.

Als onderdeel van mijn service geef ik ook advies over de vachtverzorging die je thuis kunt toepassen, en ik voorzie je van een informatiefolder met nuttige informatie. Bij elke trimbeurt zit ook een snuffelzakje dit is tijdens de trimbehandeling als afleiding en thuis als leuk cadeautje.
€55,00

Het is bij mij niet mogelijk de kat te wassen, wel kan ik gebruik maken van droogshampoo's of de kat kan plaatselijk gewassen worden als deze ernstig vervuild is.

Vervilte vacht
De vacht is ernstig vervilt, de kat moet grotendeels geschoren worden.
Vilt zijn klitten in de vacht die zich hebben doorontwikkeld naar een soort dreadlocks welke niet meer uitkambaar zijn. Vilt zit vaak dicht op de huid en doet vaak ook pijn.
€10,00 toeslag op de trimbehandeling.
Dit bedrag gebruik ik voor het slijpen van mijn scheerkoppen of eventueel aanschaf van nieuwe scheerkoppen.

Meerdere katten
Elke volgende kat tijdens dezelfde trimbehandeling van hetzelfde huishouden
€10,- korting (alleen bij een trimbehandeling)

Vlooien of schimmel?
Bij een vlooien besmetting reken ik €7,50,- toeslag, bestrijdingskosten om besmetting te voorkomen bij volgende klanten en mijn eigen katten.
Bij een schimmelinfectie reken ik €30,- toeslag, vanwege de hoge besmetting kans voor mijn eigen katten en die van andere klanten, moet ik goed ontsmetten en mogelijk afspraken afbellen.

Overige behandelingen:

Enkel sanitaire trim en nagels
Het is alleen nodig om de vacht bij de billen in te korten en de nagels te knippen.
Verder wordt de kat niet getrimd.
€35,-

Kitten consult
Een consult waarbij we het aanleren van vachtverzorging kunnen bespreken. Daarnaast laat ik je kitten aan de trimsalon en handelingen wennen.
€30,-

Senioren behandeling
Hierbij worden de nageltjes geknipt, de vacht gecontroleerd en even oppervlakkig gekamd. Als er een trimbehandeling nodig is wordt deze apart gepland of het consult wordt omgezet in een trimbehandeling van €55,-
€30,-

Producten
In mijn salon verkoop ik verschillende geschikte kammen vanaf
€11,95

Trimproducten

Betalen is mogelijk met een pinpas of contant geld. Annuleren is kosteloos tot 24 uur van tevoren. Bij annulering na deze periode ben ik genoodzaakt het volledige bedrag in rekening te brengen.

Als de stress tijdens de trimbehandeling te hoog oploopt, kan het besluit worden genomen om de behandeling te stoppen. Als de kat dit toelaat, kan de trimbeurt op een later moment worden hervat. In dat geval wordt de trimbehandeling volledig betaald op de eerste dag, maar is de tweede dag kosteloos.

(*) Bij het trimmen van katten hanteer ik een vaste prijs, in plaats van een uurtarief. Mijn prioriteit is om de trimbehandeling voor de kat zo snel mogelijk uit te voeren, maar wel met voldoende rust en ontspanning. Hoewel ik altijd ruimer inplan, omdat werken met katten niet altijd strak te plannen is en ik wil voorkomen dat het een gehaaste klus wordt. Het tijdsbestek dat ik aan een individuele kat besteed, zegt niets over de kwaliteit van de behandeling. Meer tijd betekent niet altijd een beter resultaat, vaak is het zelfs andersom.

Algemene voorwaarden