Kattentrimsalon in Heemskerk

Welkom in mijn prachtige en serene trimsalon, gelegen in het hart van Heemskerk.
Mijn salon is gemakkelijk bereikbaar vanuit verschillende richtingen, waardoor je vanuit Haarlem en Alkmaar binnen slechts 20 minuten bij mij kunt zijn. Voor jouw gemak zijn er voldoende gratis parkeerplekken recht voor de deur beschikbaar, zodat je zonder gedoe kunt parkeren.

Zelfs tijdens de warme zomermaanden hoef je je geen zorgen te maken, want mijn salon is voorzien van een airconditioningssysteem dat ervoor zorgt dat de temperatuur altijd aangenaam blijft. Zo kunnen zowel jij als je kat genieten van een comfortabele en ontspannen trimervaring, ongeacht het weer buiten.

Ik kijk ernaar uit om jou en je kat binnenkort te verwelkomen in mijn salon voor een professionele trimbeurt.